пятница, 26 июля 2013 г.

Лист з ООН редактору "Червоного гірника"

Україна м. Кривій Ріг Головному редактору газети "Червоний Гірник:" Штельмаху В.В.
Рік реформ Геннадія Удовенка

8  вересня у Нью-Йорку відбулося закриття 52-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, на якій головував представник України, наш земляк Геннадій Удовенко. Минула сесія носила унікальний характер, бо чи не вперше за всю історію існування Організації Об'єднаних Націй пройшла під знаком реформ. Найвідоміші державні й політичні діячі світового співтовариства вбачають у цьому велику заслугу Г.Й.Удовенка, дипломатичний досвід та міжнародний авторитет якого сприяли ефективній роботі Генеральної Асамблеї.
Генеральний секретар ООН Кофі Аннан тепло подякував Геннадію Йосиповичу за його старання зробити світ миролюбивішим.

9  вересня Геннадій Удовенко взяв участь в урочистій церемонії відкриття 53-ї сесії Генасамблеї. Він передав новому Голові Асамблеї Дідьє Оперті молоток головуючого.

Дідьє Оперті — міністр закордонних справ Уругваю, відомий у світі юрист. Багато політичних спостерігачів прогнозують, що головування на 53-й сесії Генеарльної Асамблеї ООН підвищить його авторитет, і з ним він зможе впевнено іти на президентські вибори в своїй країні.

Микола Крамаренко Нью-Йорк


Р/5 Володимире Васильовичу, знаходжуся під опікою Г.Й.Удовенка і ООН. В мене все нормально. В разі необхідності, мій телефон у Нью-Йорку:

212-734-5209.

Комментариев нет:

Отправить комментарий