суббота, 14 сентября 2013 г.

Срібло та бронза криворізьких гонщиків



Цими днями у Сімферополі пройшов 4 етап екстрим-кросу «Гонки на виживання», в якому взяли участь 24 автогонщики з 7 міст України.
Кривий Ріг представляли 10  відважних спортсменів, серед яких був і перший заступник міського голови, визнаний лідер нашої команди Андрій Гальченко.


– 

- Вважаю, що цього разу в Криму наші спортсмени виступили просто блискуче, - зауважив президент Криворізької міської федерації технічних видів спорту, майстер спорту Федір Губаренко. – Адже 5 із 6 призових місць завоювали саме вони. Місця розподілилися так: у Олександра Кубечка, який нині представляє Сімферополь, перше місце, у Джаная Омарова – друге,  Андрія Гальченка – третє. Четверту сходинку п’єдесталу посів Володимир Головко, п’яту – Михайло Захарченко і шосту – Микола Штилик.
 Перемогу в «королівському заїзді» святкував неперевершений Олександр Кубечко, приз глядацьких симпатій дістався  Едуарду Колеснику із Запоріжжя, а нагорода за волю до перемоги - Костянтину Сухоносенку з Сімферополя. Кращим механіком уже вдруге поспіль визнано Віктора Ракшу, який готує до змагань автомобіль Олександра Кубечка.
 Останній етап  змагань «Гонки на виживання - 2013» пройде у Кривому Розі 26 жовтня і буде присвячений Дню автомобіліста і дорожника.


Микола Крамаренко, "Червоний гірник".

Комментариев нет:

Отправить комментарий