суббота, 27 июля 2013 г.

АКЦІЯ "ЧЕРВОНОГО ГІРНИКА : ЗРОБИМО ПІД'ЇЗД СВОГО БУДИНКУ ЗАТИШНИМ Без тіснішого знайомства з сусідами не обійтись



Триває конкурс-акщя "ЧГ" на кра­ще впорядкування під'їздів у Криво­му Розі. На другому її етапі наші пуб­лікації будуть конкретнішими в плані рекомендації городянам, як саме зробити свої під'їзди затишни­ми і красивими. А ще говоритимемо про те, як відродити дбайливість у кожному з нас» аби ми ставали справжніми господарями, а не гос­тями у своїй оселі, і тут без тіснішого знайомства з сусідами не обійтися. 



Перевірено: гуртом мож­на швидко побілити стіни, пофар­бувати віконниці підтримувати по­рядок у під'їзді тощо. Тож, не відкладаючи на завтра, поспілкуй­тесь з сусідами, як разом жити далі.
Природно, що поведемо на сто­рінках газети мову і з правоохорон­цями. Про те, як зробити під'їзди безпечнішими. На жаль, саме вони нерідко бувають місцем скоєння злочинів.
Затишний під'їзд у своєму будинку №4, що по вулиці Щербакова, жителі зробили гуртом.
А ось і перші пропозиції в листі, надісланому в редакцію читачем Михайлом Марченком. "Пропоную посиденьки на лавочках жильців будинку перетворити в такі собі засідання на тему: ми і наші діти.
Вважаю, що не зайвими були б і плакати: "Криворіжці, утримуймо оселі і місто в чистоті!"
Отож, поспішайте і собі, шановні передплатники "ЧГ", взяти участь у акції. Маємо ще пару місяців теплої пори для цього. Робіть свої заявки, надсилайте зауваження та пропо­зиції щодо впорядкування спільни­ми зусиллями під'їздів житлових будинків, подвір'їв, газонів. Будемо раді отримати слушні пропозиції, котрі потім надрукуємо в газет, а автори найкращих будуть відзначені цінними призами.
Надсилайте свої листи на ад­ресу: 50050, проспект Мета­лургів, 28, редакція газети "Чер­воний гірник". На конверті зробіть позначку: "Зробимо під'їзд свого будинку затишним". Контактні телефони оргкомі­тету: 92-84-09 (журналіст Ми­кола Крамаренко), 92-89-01.

Микола Крамаренко, організатор акції, Андрій Трубіцин (фото), кор. "ЧГ

2 ВЕРЕСНЯ 2006 РОКУ

Комментариев нет:

Отправить комментарий