пятница, 26 июля 2013 г.

Незабаром стартує ІІІ Криворізький фестиваль меду

Нагадуємо, що 17 та 18 серпня, під час святкування яблучного Спаса, на  затишних алеях скверу відпочинку імені Артема (Саксаганський район), починаючи з 10.00,  вируватиме багатолюдний III Криворізький міський фестиваль меду.

Він проводиться під патронатом газети «Червоний гірник».
Аж 50(!) щедрих бджолярів представлять на ньому щойно відкачаний мед зі своїх пасік, розташованих на благодатних землях Дніпропетровщини, Херсонщини, Кіровоградщини, Черкащини, Полтавщини, Сумщини, Криму, Миколаївщини.
Тут будуть меди, в тому числі і в стільниках,  на всяк смак: акацієвий (травневий), луговий, липовий, гречаний, лісовий,  соняшниковий.  Поруч з уквітчаними палатками пасічників реалізовуватимуться і цілющі продукти  апітерапії (бджільництва):  маточне молочко, квітковий пилок, перга, прополіс і його настоянки, настоянка личинок воскової молі.  Удосталь буде і справжньої янтарної медовухи - напою богів.

Як і в попередній рік, бажаючі зможуть полежати в оздоровчому вулику Олександра Карауша, записатися на лікувальні сеанси.
Сформована велика культурна програма – з цікавими  конкурсами для дітвори (уже готуйтесь, маленькі),  виставками самобутніх  народних умільців  на «Алеї майстрів», з виступами на галявинах скверу творчих колективів Палацу культури імені Артема та  самодіяльних.
Однією з родзинок медового свята стане вишиванка, і всі, хто завітає на нього у вишитій сорочці, отримають призи. Так само будуть заохочені і найкращі  ідеї, які можна втілити під час проведення медфесту. Тож не гайте часу і вже зараз телефонуйте в оргкомітет за номерами: 92-84-09, 097-69-15-727.   

Комментариев нет:

Отправить комментарий