пятница, 26 июля 2013 г.

У міні-футбол до Дня журналіста зіграли 12 журналістських команд

За толерантну гру, волю до перемоги команда ЗМІ Кривого Рогу здобула в Києві чимало симпатиків як серед глядачів, так і серед організаторів змагання.
Сам голова Національної спілки журналістів України Олег Наливайко вручив гравцям-молодцям призи, комплекти брендових футболок, а головний редактор газети «Український футбол» Юрій Бондар – почесний диплом Асоціації аматорського футболу України.



– Аж 12 журналістських футбольних дружин із різних областей країни змагалися за почесний кубок під час проведення Першого всеукраїнського турніру з футболу, – розповідає червоногірничанин, капітан «Червоних горобців» Микола Крамаренко. – Регіони представляли колеги з Києва, Київщини, Луцька, Харкова, Кам’янця-Подільського… А ми – Дніпропетровщину: Сергій Капустін, Олександр Кутаєв, Сергій Баделя, Михайло Михайленко, Андрій Люховський, Владислав Сьомка. Могли пробитися і в фінал. Але, виграючи за п’ять хвилин до кінця поєдинку в майбутніх чемпіонів турніру – команди «Київський футбол» з рахунком 2:1, розслабилися і пропустили у свої ворота два курйозні м’ячі. Уже на бенкеті центральний нападаючий чемпіонів, головред «Київського футболу» Віталій Тарасенко запропонує всім підняти келих шампанського за «Горобців» з Кривого Рогу, додавши: «Ну ви нас і налякали, хлопці! Могли без кубка залишити».

Словом, ми виступили гідно і запрошені оргкомітетом на Другий всеукраїнський турнір з футболу серед журналістів. Користуючись нагодою, сердечно дякуємо за підтримку в організації поїздки голові Дніпропетровської обласної організації журналістів, члену правління НСЖУ Олексію Ковальчуку і давньому, палкому прихильнику «Червоних горобців» Івану Карому.
– Аматорський футбол тримається переважно на ентузіазмі, і такий рух потрібно всіляко підтримувати та розширювати, – підсумовує керівник журналістської братії Дніпропетровщини. – Подібні турніри неабияк сприяють об’єднанню спілчан.

 


 

Комментариев нет:

Отправить комментарий