пятница, 26 июля 2013 г.

Журналісти "ЧГ" в новорічному автотурнірі вибороли "срібло" та "бронзу"



У захоплюючих автомобільних "Гонках на виживання", які пройшли минулої суботи на автодромі "Кривбас-екстрим", відзначились не лише "Профі". не гріх сказати і про своїх нашу газету гідно представили Андрій Трубіцин, Олександр Портнягін та Микола Крамаренко, долаючи крижані, водні і болотисті бар’єри.




В незабутній феєрверк - серпантин пози­тивних емоцій перетворився минулої суботи заключний в 2009 році турнір „Гонок на виживання", організований Криворізькою міською федерацією тех­нічних видів спорту. Його родзинкою стало те, що цього разу в змаганні брали участь не лише імениті автогонщики Кривого Рогу, а й 7 відважних представників мас-медіа Кривого Рогу. Честь „ЧГ" захищали  Андрій Трубіцин, Олександр Портнягін, Микола Крамаренко, ТРК „Рудана" - Вікторія Сімкіна і два Костянтини - Сологуб та Романенко, „Домашней газеты" - Сергій Косигін.
Які і очікувалося, зірки автоспорту надали змогу жур­налістам першими стартувати на залізних мустангах. За­ревіли як тигри двигуни автомобілів, ринулися без стра­ху вперед колеги, обходячи один одного по кризі, воді і болоту. А ось і перша небезпечна пастка - поворот майже на 360 градусів. Хто не скинув газу, хто не за­гальмував - тут же і вилетів з траси в багно. Наш Мико­ла Крамаренко утримався на віражі, навіть першим коло здолав, залишивши колег помітно позаду. Друге коло. Знову поворот. „Тисни на газ!" - кричать йому глядачі. А він чомусь... пригальмовує Власне, це і стало його гру­бою помилкою. Бо колеги Костя Сологуб і Олександр Порт­нягін, оговтав­шись, тут же і наздогнали Ми­колу, а потім хутко прошмигнули вперед. В такому порядку журналісти і фінішували під оплески і овації вболівальників. У Сологуба - перше місце, у Пор-тнягіна - друге, а у Крамаренка - третє.
А як запекло змагалися „профі" - словами не переда­ти, їхні автівки літали по кризі і болоту, підіймаючи в по­вітря мільйони бризків. Маса контактів. Оце так екстрим! Перемогу святкував знаменитий кінокаскадер, рекорд­смен „Книги незвичайних рекордів України", учасник спортивно-культурологічного мотомарафону „Кривий Ріг - Лондон" Олександр Медведев. До речі, і Крамаренко, і Медведев їздили на одній і тій же машині - спортсмена Едуарда Зарічного (її номер 54). „Срібло" завоював Михайло Захарченко, а „бронзу" - Алік Геворгян.
Урочиста мить. Називаються кращі криворізькі автогонщики 2009 року. Ними стали: Алік Геворгян, Джанай Омаров, Сергій Гриженець, Едуард Зарічний, Віктор Храпко, Едуард Парфило.
Президент Криворізької міської федерації технічних видів спорту майстер спорту Федір Губаренко і депутат Саксаганської районної ради Свген Веровенко привіта­ли глядачів і учасників гонок з наступаючим 2010 роком, побажали щастя та добра. Вручили переможцям по­чесні кубки, медалі та подарунки від народного депута­та України Олександра Вілкула і Партії регіонів. Пообі­цяли, що віднині на такі от святкові новорічні турніри обов'язково будуть запрошуватися представники ЗМІ міста. І насамкінець оголосили, що наступні перегони на „Кривбас-екстримі" будуть також святковими і приуро­чуватимуться Міжнародному жіночому дню - 8 Березня.
- Найсміливіші пані вже можуть подавати заявки на участь у змаганні, - додали вони.
Микола Крамаренко. Публікація в «Червоному гірнику» 

 29 грудня 2009

Комментариев нет:

Отправить комментарий