пятница, 26 июля 2013 г.

В кают-компанії ЧГ. Польоти уві сні і наяву.


Колеги про Миколу Крамаренка (уривок з публікації у "Червоному гірнику")

Нудьгує за природою

Закінчив Київський державний університет, де здобув собі славу борця за правду, стійко відстоював інтереси студентів: рятував від лихих викладачів, виключень з університету, холоду, голоду. Міг поділитись стипендією або віднести заспаного прогульника на екзамен. Те ж продовжує робити і зараз, перебуваючи в ролі голови профкому.
Не дивлячись на грізні вуса і акцію «Роззброюємось», під час якої відбирав у населення зброю, людина досить мирна і лагідна Любить український борщ з м'ясом, полюбляє теслювати, мріє хоч раз побути «бджілкою у період   цвітіння   акацій».

Як селянський син, нудьгує за природою. Іноді іде в «дикий загул» — бере квиток на Сумщину, і працюючи  з батьками на полі, «живиться соками землі». Фізично витривалий. Купається до перших морозів. Відчуває потяг до неординарних людей; каскадерів, співаків, спортсменів. Часто по-батьківськи їх опікає, буквально прорубуючи для них «вікно в Європу»,
Хороший сім'янин. Зв'язків, які б порочили його, не мав. Серед його кумирів — Григір Тютюнник і Василь Шукшин.., Любить фотографуватися поруч з сильними світу цього.


Комментариев нет:

Отправить комментарий