пятница, 26 июля 2013 г.

Як у Кривому Розі Мурчика з висоти 5-поверхового будинку знімали

 

Працівниці  пасажирської вагонної дільниці Криворізької дирекції залізничних перевезень телефонували у  різні  інстанції,  вмовляли зняти з високого дерева домашню тваринку. Разом з господарями кішечки пропонували гроші за послугу. Ніхто не відреагував!


Та дівчата не зневірилися, і набрали номер телефону редакції «Червоного гірника».
  У мене було кілька варіантів щодо проведення «спецоперації» по врятуванню кішечки. Залучити друзів каскадерів, монтажників-висотників, інших. Але на це б пішло, як мінімум кілька годин.  
Обрав найнадійніший – зателефонував на мобільний давнього друга газети начальника управління цивільного захисту у місті Кривий Ріг  Олександра Хлівного.
– Не відмовте, Олександре Азольфовичу, впишіть виїзд особового складу  у графу «навчання» і зніміть з висоти 5-поверхового будинку нещасну кішечку. А то вже пів-Довгинцевого вночі не спить від несамовитого «плачу» тваринки.
 Полковник Хлівний був далеченько від Кривого Рогу – на колегії у Орджонікідзе. Однак уважно вислухав і сказав: «Буде зроблено!»
– Не пройшло і 20 хвилин після розмови з вами, як біля прохідної нашої дільниці з’явився автомобіль з драбиною Державної пожежно-рятувальної частини №12, – наввипередки жваво діляться Інна Кругаль і Людмила Бєлозьорова. – Ще якісь 2-3 хвилини пішли на підйом драбини вгору. Мить, і чорний клубочок опинився у руках одного з  рятівників.
А ще через деякий час страшенно перелякана, зголодніла і здичавіла  тваринка була вдома у господарів. Ті й розповіли, як все сталося того нещасливого дня. Їхня  улюблениця  непомітно вискочила з  автівки, а собаки тут як тут. І загнали перелякану чотирилапу на високу тополю...
 Ось така  історія з  щасливим кінцем. Проте, є в ній і запитання: чому сотні і сотні людей, які чули  три доби роздираюче душу нявчання тваринки, пройшли мимо, навіть не  спробувавши її порятувати?






Комментариев нет:

Отправить комментарий