понедельник, 26 августа 2013 г.

Криворіжець Володимир Нерода – відкриття «Гонок на виживання»


На чудовій спортивній арені –   автомотодромі «Кривбас-екстрим» минулої суботи пройшло захоплююче спортивне дійство, яке організатори присвятили  Дню Державного прапора України та 22-й річниці Незалежності України.
Уже стало традицією, що в змаганнях бере участь заступник міського голови Андрій Гальченко, який входить в п’ятірку кращих автогонщиків.
Якщо розглядати майстерність і  результати,  то трійка лідерів з самого початку була досить виразною:  наш Андрій Гальченко,  сімферополець Олександр Кубечко і запорожець Сергій Бредун. Але земляка цього разу підвела техніка. 
Остаточні результати такі. Першу сходинку почесного п’єдесталу зайняв Олександр Кубечко, другу –
Сергій Бредун і третю – відкриття сезону – криворіжець Володимир Нерода. Який до речі, так сподобався спортивним оглядачам Сергію Мігуші й Олегу Зюкову, а також  дирекції змагань, що йому  одностайно присуджено приз  «За волю до перемоги».  Скажу більше, дехто поспішив висловитися, що на таких, як Володимир,  може в подальшому триматися криворізька команда. Дай-то, Боже!
  Андрій Гальченко зайняв четверте місце і залишився в лідерах «Гонок на виживання – 2013». 
   На 5-му, також призовому місці,  Володимир Головко з Дніпропетровська і шостому – наш знаний спортсмен, земляк Олександр Кулинич. Всі 6 призерів отримали солодкі та цілющі подарунки від оргкомітету третього Криворізького фестивалю меду.
 Переможцем  «королівського заїзду»  в нинішніх змаганнях став все той же Сергій Бредун, а «Приз глядацьких симпатій»  отримав Володимир Головко.
Щодо ще одного  призу – «Кращий механік», то він автоматично опинився в руках  Віктора Ракші, який готував  до змагань автомобіль під номером 108 Олександра Кубечка – переможця III  етапу  «Гонок на виживання».
 Наступні змагання чемпіонату «Гонки на виживання» пройдуть в Сімферополі 7 вересня. 
Микола Крамаренко"Червоний гірник"
Фото Олександр Портнягін.

Комментариев нет:

Отправить комментарий